Med Løs Snipp - 4 konserter i juni - se resten av programmet på venstre side

 Med ei smittande livsgled eog imponerande intensitet fekk den franske camensita Rany Boechat det til å svinge skikkeleg i fjellhallen ...-" sitat fra Sigurd Haugsgjerd i Setesdølen
se presseomtale

Se bilder fra konsertene:
 - Mineralparken
 - Strand Hotel Fevik
 - Søgne Gamle Prestegård
 - Fjellhallen Lindesnes Fyrmuseum


Smektende klassiske perler, suggererende latinrytmer og virtuose musikere med mye spilleglede er hva Nordiske sommernetter byr på til årets konserter innen serien Med løs snipp
.

”Et internasjonalt stjernelag” kan lett oppfattes som en klisjé. Men det er det vi med stolthet kan presentere:
Rany Boechat, sang
Pierre Bleuse, fiolin
Remi Jousselme, gitar
Sveinung Bjelland, piano
Håkon Thelin, bass
Andreas Sønning, fløyte/produsent

Bilder av utøverne

Lytt til Villa Lobos
Se video av Villa Lobos
Lytt til Sveinung Bjelland

Tid og Sted for Med Løs Snipp:
- 3.juni Mineralparken på Evje kl 20:00
- 4.juni Strand Hotel Fevik kl 18:30
- 5.juni Søgne Gamle Prestegård kl 20:00
- 6.juni Lindesnes fyrmuseum  kl 20:00

Internasjonale solister fra Frankrike, Brasil og Norge samles til et unikt musikalsk møte i regi av Nordiske sommernetter. De kjenner til hverandre med beundring, noen av dem har spilt sammen i Norge og Frankrike, men aldri sammen som ensemble. Utøverne er svært ettertraktet og gjør konserter i ulike verdensdeler. Nå skal de spille sammen i Paris i mars og kommer en uke til Sørlandet første uken av juni. 

Om programmet.
Med løs snipp er nå en innarbeidet programtittel som vårt publikum etter hvert forbinder noe med: Klassiske verk, presentert med personlige kommentarer slik at verk og utøvere settes inn i en ramme og publikum oppfatter nærhet. Crossover repertoar  som viser mer enn det publikum forbinder med en tradisjonell kammerkonsert. Og, ikke minst musikere som føler seg friere i NSN uhøytidelige omgivelser, som tør å vise personlige og lystigere sider enn de som regel får vist i de mer formelle og klassiske konsertmiljøene rundt i Europa.

Med løs snipp 2008 følger dette videre.
De klassiske delene fylles med briljante og vakre highlights. Nytt av året er den latin - amerikanske vinklingen. Her er det sangerinnen Rany Boechat som med sin brasilianske oppvekst kan by på sidere som hun ikke viser i det daglige på opera og konsertscener. Dette vil gi programmet stor variasjon med f eks lette Mozart arier som kobles med vakre franske chansons, tango for gitar og strenger og eggende latinske rytmer. De norske musikernes tilstedeværelse vil delvis smelte sammen med gjestenes, men også by på nordiske elementer i dette spennende møte mellom nordiske, en brasiliansk og franske utøvere, - som spiller mye mer enn norsk og fransk.

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
25.04.18 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer